23 sept 2018, 9:44

Преливник 

  Poesía
501 0 0

Преливникът изронва бреговете ни. 

Грешките преливат през преливника. 

Рушащо се корито на доверие. 

Изтича вяра, празни се коритото... 

 

Влива ли се вяра нова в дните ни? 

И има ли решетки на преливника, 

с които да пресяваме надеждата, 

или се давят някъде мечтите ни? 

 

Сами сме повода и грешката... 

Белязани по пътя да изтичаме. 

Една любов, но истински-човешката 

утеха поощтряваща да тичаме. 

 

 

 

© Мария Божкова Todos los derechos reservados

20.09.2018 год.

МаЖор 

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??