14 ago 2022, 8:41

Премълчано 

  Poesía
571 2 1

Като с клин забит в сърцето,
аз кървя ли кървя!
Като с шамар там на лицето,
аз хриптя ли хриптя!

 

Като огън под бяло ходило, 
аз цвърча ли цвърча!
Като вулкан под всичко живо,
аз буча ли буча!

 

Надигам се. Ще изригна!
Безпаметно ще помета 
чука що клин ми забива. 
Ще се влея с волни морета! 

 

Водопад от страстна вода
ще обладае и пречисти
всяка болка,  сълза от злина
и ще засияят светлини! 


 

© Кремена Арменчева Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Това, което душата премълчава »

22 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??