21 jul 2009, 7:50

Пренеси ме в други светове 

  Poesía » De amor
612 0 0

Едни очи - други няма да намеря.

Топлината им и надалеч усещам.

Сякаш са минали години, а бе вчера,

първата, изпълнена с надежди, среща.

 

 

 

Пази за мен тръпката за дълго жива,

зключвай пламъците на любовта.

Без вярата в нас страхът убива,

без силната обич я няма смелостта.

 

 

 

Бъди на светлата ми обич рамо,

когато идват и си тръгват ветрове.

Когато останат сънищата тъмни само,

обичай ме, пренеси ме в други светове.

© Симона Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??