Едни очи - други няма да намеря.
Топлината им и надалеч усещам.
Сякаш са минали години, а бе вчера,
първата, изпълнена с надежди, среща.
Пази за мен тръпката за дълго жива,
зключвай пламъците на любовта.
Без вярата в нас страхът убива,
без силната обич я няма смелостта.
Бъди на светлата ми обич рамо,
когато идват и си тръгват ветрове.
Когато останат сънищата тъмни само,
обичай ме, пренеси ме в други светове.
© Симона Все права защищены