31 ene 2018, 0:02

Прераждане 

  Poesía » Verso libre
495 0 1

Прераждане

 

Дочух Светлината,

в арфата ѝ музика видях.

Прегърнах вятъра

в потока от време.

Чакам те

на другия край на света.

 

 

 

© Албена Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??