Jan 31, 2018, 12:02 AM

Прераждане 

  Poetry » Free verse
464 0 1

Прераждане

 

Дочух Светлината,

в арфата ѝ музика видях.

Прегърнах вятъра

в потока от време.

Чакам те

на другия край на света.

 

 

 

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??