Аз съм непозната.
Аз съм...
празнина.
Скрита съм от всеки,
но не и от смъртта.
Тя е вечна сила.
Тя е мисълта...
Единствената мощ,
която успях да разбера.
За миг не ме оставя
вълшебницата зла
и може би затуй,
обикнах я така.
Но чудя се дали,
бих, някога, могла
да се преборя,
да избягам
и отново
да се преродя.
© Виктория Todos los derechos reservados