12.04.2015 г., 20:43 ч.

Прераждане 

  Поезия » Бели стихове
632 0 0

Аз съм непозната.

Аз съм...

празнина.

Скрита съм от всеки,

но не и от смъртта.

Тя е вечна сила.

Тя е мисълта...

Единствената мощ,

която успях да разбера.

За миг не ме оставя

вълшебницата зла

и може би затуй,

обикнах я така.

Но чудя се дали,

бих, някога, могла

да се преборя,

да избягам

и отново

да се преродя.

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??