3 ene 2014, 10:08  

Прераждания 

  Poesía
642 0 0

Прераждания

 

Десетки пъти раждах се и умирах.

Стотици пъти в Ада горях.

Обичах те и те презирах,

но да те забравя - така и не успях.

 

Все по тъмни пътеки вървях.
В мрака напразно се взирах.
На враговете си много време мълчах.

С желание за  мъст в душата - твърде дълго живях...

 

Десетки пъти раждах се и умирах.

Стотици пъти в Ада горях.

Да те сглобя в стихове се опитвах,

а на края себе си разпилях...


                                                       


                                                            Н.К. 05.09.2013

 

© Николинка Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??