11 nov 2018, 22:26

Прерязани Крила 

  Poesía » De amor
667 4 3

 

 

Болката оставя отпечатъци

на дъното на нечие сърце,

и дори след време да прелива във отблясъци

раната отдолу все ще прокърви!

И дори животът щедро да дарява

осакатената безмилостно душа,

любовта ще носи белези от времето,

когато е умирала с прерязани крила!

И дори усмивката да е красива, 

а очите ярко да блестят, 

драмата в сърцето ще е жива, 

и трепереща за новата любов.

А споменът, дори назад погребан

забил се е дълбоко във плътта, 

за да напомня злобно, ежедневно,

за зееща в миналото ни врата!

 

© Весела Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??