6 may 2009, 20:04

Пресечни точки 

  Poesía » De amor
1018 0 2

... Като хиляди клечки
една до друга слепени
мисли в главата ми
за теб подредени...

 

... Като бели клавиши
на старо пияно
разхождаш пръсти
по моето тяло...

 

... И колко въздишки
и погледи сладки...
устни горещи...

 

... Буква след буква
на редовете бели...
За теб отредени...

© Едно Такова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??