May 6, 2009, 8:04 PM

Пресечни точки 

  Poetry » Love
1022 0 2

... Като хиляди клечки
една до друга слепени
мисли в главата ми
за теб подредени...

 

... Като бели клавиши
на старо пияно
разхождаш пръсти
по моето тяло...

 

... И колко въздишки
и погледи сладки...
устни горещи...

 

... Буква след буква
на редовете бели...
За теб отредени...

© Едно Такова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??