20 feb 2009, 7:54

Преспиваш в моите въздишки 

  Poesía » De amor
904 0 9


Красива си... живееш в мене,
преспиваш в моите въздишки,
рисуваш ми любовно време,
с теб сме мънички прашинки.


Родена си в дъгата цветна,
свежия дъждец в душата ми,
в твоя дъх ли да си легна,
за да бият лудо все сърцата ни.


Влюбен ден: разходки, спомени
и пак за мене все сияеш,
в косите ти разцъфват пролети,
на утринна роса ухаеш.

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??