20.02.2009 г., 7:54 ч.

Преспиваш в моите въздишки 

  Поезия » Любовна
908 0 9


Красива си... живееш в мене,
преспиваш в моите въздишки,
рисуваш ми любовно време,
с теб сме мънички прашинки.


Родена си в дъгата цветна,
свежия дъждец в душата ми,
в твоя дъх ли да си легна,
за да бият лудо все сърцата ни.


Влюбен ден: разходки, спомени
и пак за мене все сияеш,
в косите ти разцъфват пролети,
на утринна роса ухаеш.

© Георги Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??