1 abr 2012, 23:22

* * * (presto agitato) 

  Poesía
760 0 18

                                                                                     ... piano... 

 

В тези думи…

няма място за утре…

… а всяка нощ покълват в съня ми

и Луната дреме нащърбено

осветила следите за връщане –

потеглям по тях с плахи стъпки

и стеля по пътя въпроси

незапомнени утрини в изгрева

все рисуват нозете ми боси…

 

… а небуден денят ме презира

с всеки миг извървян без посока

и в просъница сгънал си вятъра

пак разкъсва плътта ми до болка

бледи сенки напират по струните

в петолиния с търсещи ноти…

после тихо притихват в ръцете ми…

(и тогава… не мисля за после…)

 

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??