2 sept 2015, 21:02

Пресъхнала уста 

  Poesía » Otra
270 0 0

 

 

Пресъхнала уста, горчи дълбоко в душата,

сърцето търси болката сега.

Не ме е страх, приятелю, от самотата,

забравили за любовта. Това, това ни е греха.

Пресъхнала уста. Вярата изгубили в сърцата,

предаваме и собствените си души.

Високо движим нейде в небесата,

под краката всичко, всичко се руши.

                                                   В.Й. 30.08.2015г.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Васил Йотов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??