превъплъщения
Monday Lunedi
Понеделник - Лунен ден.
В този делник синьото е с мен.
Tuesday Mardi
Вторник е, ясно, ще се червенея,
Ех, че е прекрасно - много се гордея.
Wednesday Vendredi
Сряда - оранжев портокал.
Ще съжалява кой не ме е видял.
Thursday Giovedi
Четвъртък съм в жълтозелено.
С дивни искри пременено.
Friday Mercoledi
В петък отново лилаво - синя.
Току що откъсната горска къпина.
© Мери Попинз Todos los derechos reservados
Поздравчета, хареса ми, оригинално е!