3.08.2007 г., 14:30 ч.

превъплъщения 

  Поезия
460 0 2
 


превъплъщения

Monday Lunedi


Понеделник - Лунен ден.

В този делник синьото е с мен.


Tuesday Mardi  


Вторник е, ясно, ще се червенея,

Ех, че е прекрасно - много се гордея.


Wednesday Vendredi


Сряда - оранжев портокал.

Ще съжалява кой не ме е видял.


Thursday Giovedi


Четвъртък съм в жълтозелено.

С дивни искри пременено.


Friday Mercoledi


В петък отново лилаво - синя.

Току що откъсната горска къпина.



03.08.2007г.

Виолетово, розово, бяло,
време е за ново начало!

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??