13 sept 2011, 22:41

През комина 

  Poesía » De amor
624 0 3

 

През комина
Заключи вратата
и нека злото вънка да стои,
нека усмивката не слиза
от твоите очи!
Аз ще вляза
... през комина,
като добър
познат ти гост,
ще приседна там
за сто години
и да ме измести някой,
ще му трябва "Архимедов" лост!
Всяка сутрин
ще те милвам и обичам,
ще поемам твоите сълзи.
Обичаш ли ме,
за век единствено
щастието ще ни грози!

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??