6 nov 2022, 12:25

През лятото 

  Poesía
311 0 0

 

набъбнали от сладки сокове
пред пръсване
взиращи се без колебание 
в отразените си образи
върху острите ножове
за отваряне на подаръци
 

© Малката Мис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??