6.11.2022 г., 12:25 ч.

През лятото 

  Поезия
300 0 0

 

набъбнали от сладки сокове
пред пръсване
взиращи се без колебание 
в отразените си образи
върху острите ножове
за отваряне на подаръци
 

© Малката Мис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??