Nov 6, 2022, 12:25 PM

През лятото 

  Poetry
340 0 0

 

набъбнали от сладки сокове
пред пръсване
взиращи се без колебание 
в отразените си образи
върху острите ножове
за отваряне на подаръци
 

© Малката Мис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??