14 ago 2014, 10:41

През пръсти 

  Poesía
405 0 5

 

Заваляха пътеки безмълвно на запад

посърнал денят се покри – да отмине

и закърпи луната в парченца остатък

две очи с нечий образ без име...

 

... после дълго танцува в прозорците вятър

и в паважа рисува отминали стъпки

някак бавно преля по ръцете ми в пясък
и се свлече в съня ми през пръсти –

да сънувам море в шепа обич стаено
в птичи трели разпръснали здрача
заваляха пътеки безмълвно на запад...

... а по изгрев крилете си чакам...
 

 

 


 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??