5 oct 2018, 1:46

През стъклото 

  Poesía » De amor
547 0 5

Омръзна ми да обичам през стъклото
Неможещ да те прегърна
Аромата ти да усетя
Омръзна ми да стоя отвън в студа
Измръзнал за миничко любов
Гледайки как ти се топлиш до огъня без да ти пука че аз умирам
Умирам за прегрътка целувка блещукащи за мен очи
Така и ще си ида от този свят нищо не разбрал от любовта
Все през стъклото гледал

© Радослав Асев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??