5.10.2018 г., 1:46 ч.

През стъклото 

  Поезия » Любовна
546 0 5

Омръзна ми да обичам през стъклото
Неможещ да те прегърна
Аромата ти да усетя
Омръзна ми да стоя отвън в студа
Измръзнал за миничко любов
Гледайки как ти се топлиш до огъня без да ти пука че аз умирам
Умирам за прегрътка целувка блещукащи за мен очи
Така и ще си ида от този свят нищо не разбрал от любовта
Все през стъклото гледал

© Радослав Асев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??