Ти към мен откога...
векове ли пътуваш?
И дали любовта
това чакане струва?
Ти отваряш врати,
светове и надежди.
А се късат мечти,
като тъничка прежда.
И се раждат отново -
силен плач на дете.
Всичко времето дава,
чакаш го с векове!
© Радка Миндова Todos los derechos reservados
И аз нака то разбрах - чаканата среща със сродната душа, с която заедно се завръщат у Дома.
Бива си те!!!
((( )))