2 abr 2007, 2:24

презентация 

  Poesía
485 0 2

До беззвучност
ми е някак си отнесено.
Може да се каже
преболяло.


Като в приказка
приспивна и отвлечена -
изведнъж прекъсната
от невниманието ми.


Равнодушно ми е -
кръгло от спокойствие.
Губя апетит за аромати.


Анулирах си страста
към удоволствията.
Безразлична съм
към непознатото.


По статистика съм
в средното на нормите -
приблизителна
като възможност.


Във представянето
на условието -
определям се
като  подобие.

 

© Дакота Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??