До беззвучност
ми е някак си отнесено.
Може да се каже
преболяло.
Като в приказка
приспивна и отвлечена -
изведнъж прекъсната
от невниманието ми.
Равнодушно ми е -
кръгло от спокойствие.
Губя апетит за аромати.
Анулирах си страста
към удоволствията.
Безразлична съм
към непознатото.
По статистика съм
в средното на нормите -
приблизителна
като възможност.
Във представянето
на условието -
определям се
като подобие.
© Дакота All rights reserved.