9 feb 2010, 22:04  

Недовършена приказка 

  Poesía
676 0 17

Някой ден ще се върна при себе си,

в морски възел ще вържа тъгата,

ще сваля одеждите на умората

и на живота ще бия камбаните.

 

Ще запаля огън сред пустото,

от последния въглен надежда

ще лудне на вярата ми искрата -

ще гори не с дни, а цяла вечност.

 

Весела ЙОСИФОВА

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??