6 jun 2012, 23:13

Причина 

  Poesía
652 0 4

Тази нощ събуди ме тъга –

от онази, ти я знаеш, по рождение.

Понякога  ми догорчава от вина.

Зората си е цяло възкресение

 

Възкресение, което надали

ще ме научи да говоря с хората.

Като под езика ми скрили са се сто  игли,

задето неспособна съм да съм от многото.

 

Задето напомням  огледало,

в което се оглежда запетая науместна.

Без навика да бъде част от цяло.

Без навика да бъде лесно.

 

Тази нощ събуди ни тъга.

Една такава – безконечна и непоносима.

И ме кара да си мисля без вина,

не е ли това причина да ни има!


Посветено на един тъжен човек!

© Пепп Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??