15 dic 2006, 18:28

ПРИЧИНА ДА ЗАМИНА 

  Poesía
593 0 5
ПРИЧИНА ДА ЗАМИНА

Възможно е да е от меда,
възможно е да е от снега
Макар да се е разтопил
Все още съм добре,
не съм се понапил :)

Не е лесно да се живее
в нетипични за човека места :)
Би трябвало да съм в една гора,
под некой дъб и жълъди да има.
Аз мисля си, да взема да замина. :)

Ама няма да замина ;)

© Бисер Дръпничорапчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??