Никога не ти показах
колко сам бях.
Не исках да знаеш,
че ме беше страх.
В един ден се появи
една причина да остана,
появи се ти...
Вече не знаех в какво да вярвам,
притискан от свички страни.
Лъжех, че не страдам,
за да изтрия съжалението
от чуждите лица.
Мамех най-безсрамно,
страхувайки се от страха.
© Стеси Todos los derechos reservados