15 dic 2009, 21:32

Приготвям ти коледен подарък 

  Poesía » Otra
820 0 2

Започват коледните разпродажби...

Хайде, втурвай се към щанда...

Купи парфюм, дантелени бикини.

Че тя със сигурност е жадна...

Бутилка отлежало вино и кристални чаши.

Няма да е лошо - вземи и туба "Коколино"

... да изпереш червените чаршафи...

И от онези, малките кутийки,

предлагани на касата...

Че, като гледам, нямате годинки -

да платите за аборта таксата.

Зад теб ще бъда аз на щанда...

Нямало било значение...

Ще те подсещам и за списъка (нали съм гадна),

търсеща червена чантичка, в която да ти подаря...

... моето презрение...

 

 

                                                                 `Евелина

© Евита Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??