Започват коледните разпродажби...
Хайде, втурвай се към щанда...
Купи парфюм, дантелени бикини.
Че тя със сигурност е жадна...
Бутилка отлежало вино и кристални чаши.
Няма да е лошо - вземи и туба "Коколино"
... да изпереш червените чаршафи...
И от онези, малките кутийки,
предлагани на касата...
Че, като гледам, нямате годинки -
да платите за аборта таксата.
Зад теб ще бъда аз на щанда...
Нямало било значение...
Ще те подсещам и за списъка (нали съм гадна),
търсеща червена чантичка, в която да ти подаря...
... моето презрение...
`Евелина
© Евита Всички права запазени