26 oct 2009, 2:48

Приказка 

  Poesía
578 0 3

Без истини.

Без пристани.

Без надежда.

Без да спирам.

И без назад да поглеждам.

Като в приказка с омагьосана гора.

Вървя

Сама.

Блуждая някъде във времето.

Опитвам се да хвана стремето.

Обрулена.

Отритната.

Окървавена.

Следите ми остават.

И се разпилявам.

Сърна сред вълци.

Вълчица сред добитък.

Огън в тъмнината.

Пещерата в планината.

© Лора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??