ПРИКАЗКА
И без теб живея, но... без сърце!
И без теб ще продължа...
И ще вървя назад, а не напред!
Уморена ще се връщам, за да те открия!
И ще те намеря... И ще те прегръщам!
А може би си фантазирам?... Не!
Не съм дете, но рисувам мечти.
В тях си и ти - ти за мен си света!
Става топло и красиво! Мечтая си...
И пак съм щастлива!!!
Докосвам те... но теб те няма!
Боли... все още си ти!
Очите давят се в сълзи!
Безкрайно съм сама! Болката остава...
Къде е смехът???
Търся любовта ти с поглед на дете.
И рисувам в мечтите си твоето лице!
Ще продължа да те обичам!
Приказка си в моя ден!
Ти си моят рай прекрасен...
Да напишем хубав край!
А може би това е нашта приказка безкрай!
В моето сърце мястото е твое!
Обичам те... Не е достатъчно, нали?
Повярвай - това сме АЗ и ТИ!
Да бъдем с теб приятели добри!
Аз мога, ами ти?
Ти искаш ли ме в своите мечти?
Аз искам да те има в мойте дни!
Приказката е хубава, нали?
Нека продължи...
Нека се обичаме поне в мечти!
Това не може никой... никой да ни забрани!
Обичта ни е безкрайно тъжна...
Страшно много ни боли!
© Мариана Todos los derechos reservados