30 jun 2019, 17:57

Приказка 

  Poesía » Verso libre
710 0 0

Сменяш кораба на надеждата

и продължаваш към Острова.

Обграден не от вода, а от щастие.

 

Оглеждаш се в среброто

на камъчетата след дъжд

и ги събираш в шепи за из път.

 

Като в приказките.

 

07.05.2002г.

© Милена Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??