30.06.2019 г., 17:57 ч.

Приказка 

  Поезия » Свободен стих
575 0 0

Сменяш кораба на надеждата

и продължаваш към Острова.

Обграден не от вода, а от щастие.

 

Оглеждаш се в среброто

на камъчетата след дъжд

и ги събираш в шепи за из път.

 

Като в приказките.

 

07.05.2002г.

© Милена Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??