Защото вярвах в любовта неземна
и исках да съм твоята принцеса,
пребродих замъци и хоризонти много -
открих те в крепост - за превземане нелека.
Катерих в устрем планини високи,
защото знаех - принц ме чака!
А ти си гледал от високо горе
и си молел да успея!
Заключил те страхът от женска ласка -
неверие след поредната пропаднала любов...
Далеч съзрял си ме на хоризонта -
за моята обич отдавна готов!
© Мартина Кирилова Todos los derechos reservados