9.07.2008 г., 19:20 ч.

Приказка 

  Поезия » Любовна
792 0 10
 

Защото вярвах в любовта неземна

и исках да съм твоята принцеса,

пребродих замъци и хоризонти много -

открих те в крепост - за превземане нелека.

 

Катерих в устрем планини високи,

защото знаех - принц ме чака!

А ти си гледал от високо горе

и си молел да успея!

 

Заключил те страхът от женска ласка -

неверие след поредната пропаднала любов...

Далеч съзрял си ме на хоризонта -

 за моята обич отдавна готов!

 

© Мартина Кирилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??