10 jun 2007, 19:18

ПРИКАЗКА ЗА ЧИЧКО БУШ 

  Poesía
683 0 11
Ето, че народа СЛУШ,
днес посреща чичко БУШ.
Той добър е, но на УЖ,
хем е свой, ама е ЧУЖД.
Днес народа СЛУШ ридай,
БУШ  игрички кофти знай.
Чичкото решил е май
на реда да сложи край...
Цяла вечер ще яде.
Квото има ще краде.
И охранен като паж
ще отлитне пак за САЩ.
Чичко БУШ е лош другар,
на народа СЛУШ е цар,
става квото той реши
даже и да съгреши.
А народа вика УРА,
плюе в своята култура,
за да бъде чичко БУШ
лидер на народа СЛУШ...

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??