16 ago 2019, 22:24

Приказка за нас - Сякаш река 

  Poesía » Otra
763 4 8

Жъне лунният сърп

златната нива на тъмната страст.

Сянка хвърля връз пръст,

сякаш река, онова, между нас.

 

Който пристъпи се вкоренява

в рачешките подмоли

и по рачешки, пръв, приближава

любовта, за която не моли.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??