Жъне лунният сърп
златната нива на тъмната страст.
Сянка хвърля връз пръст,
сякаш река, онова, между нас.
Който пристъпи се вкоренява
в рачешките подмоли
и по рачешки, пръв, приближава
любовта, за която не моли.
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.