16 авг. 2019 г., 22:24

Приказка за нас - Сякаш река 

  Поэзия » Другая
761 4 8

Жъне лунният сърп

златната нива на тъмната страст.

Сянка хвърля връз пръст,

сякаш река, онова, между нас.

 

Който пристъпи се вкоренява

в рачешките подмоли

и по рачешки, пръв, приближава

любовта, за която не моли.

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??