11 jul 2009, 16:24

Приказка за плода 

  Poesía » Otra
511 0 1

Изтощение...

 

Ябълката в райската градина,

която не може да цъфти,

любовта в моите дни,

която винаги стои несподелена.

Така стоя, погълнат от своя паралелен свят,

зимата - неспирен кръговрат,

а пролетта останала е блян

по изгубената нежност,

еуфорията, превърнала се в тленност.

Гният нейде старите неща

от топлотата на страстта,

а новите стоят далече,

заместени от нищетата на страха...

 

© Атанас Къшев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??