6 dic 2008, 20:55

Приказно хайку 

  Poesía » Formas orientales
795 0 4

Дракони пеят.

Не страшно, а пусто е.

Дракони няма.

                                                                               "Искам еднорог!" -

                                                                                кралят каза на всички.

                                                                                Дъгата ги скри.

Малки джуджета.

Те малки са, защото

обич не срещат.

                                                                               Вещица стара

                                                                               с красота неземна.

                                                                               Обречена е.

 

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??