6.12.2008 г., 20:55 ч.

Приказно хайку 

  Поезия » Източни форми
797 0 4

Дракони пеят.

Не страшно, а пусто е.

Дракони няма.

                                                                               "Искам еднорог!" -

                                                                                кралят каза на всички.

                                                                                Дъгата ги скри.

Малки джуджета.

Те малки са, защото

обич не срещат.

                                                                               Вещица стара

                                                                               с красота неземна.

                                                                               Обречена е.

 

© Весислава Савова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??