Приказното ти чувство и Аз
Приказното ти чувство и аз
сме като въздуха и светлината.
Носим магична власт
и самодивска ни е искрата.
Приказното ти чувство и аз
сме като брега и морето.
Целуваме се в захлас,
прилива, щом усетим.
Приказното ти чувство и аз –
пролет във вишневи клони,
роса по жаден цвят,
молитва пред стара икона.
Приказното ти чувство и Аз...
© Пепи Todos los derechos reservados