Jan 12, 2012, 12:10 AM

Приказното ти чувство и Аз 

  Poetry » Love
495 0 0

Приказното ти чувство и Аз

 

Приказното ти чувство и аз

сме като въздуха и светлината.

Носим магична власт

и самодивска ни е искрата.

 

Приказното ти чувство и аз

сме като брега и морето.

Целуваме се в захлас,

прилива, щом усетим.

 

Приказното ти чувство и аз –

пролет във вишневи клони,

роса по жаден цвят,

молитва пред стара икона.

 

Приказното ти чувство и Аз...

© Пепи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??