21 oct 2010, 17:20

Прилича на обич 

  Poesía » De amor
456 0 2

Отново  ме   връщаш.

Дали по различна?

Изпила след теб

друга чаша любов.

Притворил очи

дълбаеш  в мен бавно,

превръщайки всяка частица на прах.

Попиваш потта ми,

остава наслада,

прониква в корема ми болка от страст.

Поглъщаш  ме жадно

и грабиш,

и даваш,

копнял за любов толкоз дни назад.

Отново ме връщаш.

Дали ще остана?

 

Прилича на обич.

 

Раздадох се цяла.

© Юлияна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??